Mad til fryseren

Lav god mad til mange dage

Forbered dig til tiden efter fødslen, og lav mad til fryseren allerede nu.

Faktaboks

KØL MADEN RIGTIGT NED

Det er vigtigt, at mad, som skal genopvarmes, bliver nedkølet hurtigt, så bakterierne i den ikke danner giftstoffer. Madens temperatur skal falde fra 65 til 10 grader på maks. tre timer. Fordel store portioner i mindre beholdere, så køler de hurtigere ned. Når maden genopvarmes, skal temperaturen overalt i maden op på 75°C.

Kilde: Fødevarestyrelsen

Find flere opskrifter og gode råd i Superfood til hele familien af Jamie Oliver, Lindhardt og Ringhof, 300 kr.

LÆS OGSÅ: Ditte fra 'Den store bagedyst': 3 lækre kageopskrifter

LÆS OGSÅ: Louisa Lorangs 4 lækre gravid-opskrifter

LÆS OGSÅ: Opskrifter: Nippemad til sarte gravide