Test af babyalarm
SPONSORERET indhold

Test: Her er den bedste babyalarm

Hvis din baby skal sove ude i haven, gården eller oppe på førstesalen, er det vigtigt, at du kan høre, når den lille græder – og det kræver selvfølgelig en rigtig god babyalarm. Se mødregruppens favoritter her.

Af: Sofie Winther Askgaard Foto: PR
16. maj. 2018 | Børn | Vores Børn

INANNY babyalarm test

USTABIL LYD OG BILLEDE 

 

(2,67)

INANNY

Roomie 30 Digital Video Babyalarm, 1.299 kr. hos Jollyroom.dk

DESIGN Okay pæn, men også stor og klodset. Det er helt sikkert ikke meningen med den, at den skal med på farten, den skal pynte på børneværelset – vi gad godt, at den kunne begge dele. Til gengæld er den fuld af smarte features som vuggeviser, infrarødt lys, talk-back og lang batteritid.

I BRUG Hold op, der er mange knapper, men øvelse gør mester. Der er dog ikke meget mester ved kamera og billedkvalitet, for vi kan se de små, men det hakker og er grynet. Lidt en dyr fornøjelse, når man ikke kan nøjes med at købe én alarm, hvis man også vil bruge den ude af huset.

LYDKVALITET Vi kan høre de små, når de græder – jubi! Men lyd og billede kommer ofte først lidt efter, at gråden starter. Faktisk oplever én af mødrene, at alarmen slet ikke reagerer! Ikke betryggende. Savnes: at man kan justere lydfølsomheden og slukke for kameraet.

PENGENE VÆRD? Av, den dyr! Skal man give så mange penge for en babyalarm, skal lyd og billede også være helt i top, og der halter denne alarm altså.

MOTOROLA babyalarm test

FUNGERER FINT

 

 (3,83)

MOTOROLA

MBP36SC babyalarm med kamera, 1.269 kr. hos wupti.com

DESIGN Pæne, enkle, måske lidt klodset forældreenhed, men der skal jo være plads til en skærm. Smarte detaljer som fjernstyret kamera, temperaturmåling og infrarødt kamera, så vi kan se junior om natten. Bonus: ECO-indstilling, der sparer strøm, så man ikke skal lade batterierne hele tiden.

I BRUG Trods de mange features, er den nem at betjene – stort plus. Men hvor er det æv, at den ikke kan komme med på tur, fordi babydelen kræver en stikkontakt for at virke. Bonus: der følger et stativ med, så babydelen kan placeres stort set allevegne i værelset – fædrene er glade!

LYDKVALITET Ingen skratten, og alarmen advarer os, så snart junior siger et pip – det trækker altid op. Billedet er måske en anelse grynet, men alligevel ret god kvalitet både dag og nat, så vi kan se, hvad de små laver af spilopper uden at skulle rende frem og tilbage.

PENGENE VÆRD? Hvis du kun har brug for en babyalarm på børneværelset, er den et rigtigt fint bud – men det er mange penge for en masse nice to have lir.

CAPIDI babyalarm test

SIMPEL OG SMART

 

 (5,5)

CAPIDI

Babyalarm med lav stråling, lang rækkevidde og lang standbytid, 919 kr. hos Jollyroom.dk.

DESIGN Lille, enkel og handy uden de store dikkedarer, måske lidt kedelig, synes nogen. Men den har de vigtigste features som fx lav stråling – det vækker vild jubel! – justerbar volumen, lang rækkevidde og advarsel ved lavt batteri. Vi savner dog temperaturmåling.

I BRUG Kan man gå galt i byen med denne alarm? Der er så få knapper, at den nærmest er 'idiot-sikret' – smart til trætte småbørnsforældre! Batterierne holder længe, og opladning klares nemt med USB-stik – genialt! Bonus: du kan få et billede af din baby på alarmen, så bliver den ikke forbyttet i mødregruppen!

LYDKVALITET Fuld knald på lyden, men heldigvis kan man skrue ned, hvis det bliver for meget – og ingen problemer med at høre din babys gråd, for der er ikke skyggen af skratten. Rækkevidden er lang (800 meter), og alarmen bimler som advarsel, hvis forbindelsen ryger.

PENGENE VÆRD? Stort JA, vi er fans. Enkel, brugervenlig og fuld af fede detaljer. Til den pris ville vi dog gerne have temperaturmåling og en lille skærm med, hvis den skulle slå testvinderen.

LÆS OGSÅ: Stor guide: Vi tester 12 forskellige bleer

 NEONATE babyalarm test

TESTVINDER: LILLE, HANDY OG GOD

 

 (5,33)

NEONATE

BC-5700D babyalarm med LCD display, lang rækkevidde og natlys, 999 kr. i Elgiganten.

DESIGN Den ser ikke ud af meget, men det snyder. Lille, let og handy med kun ganske få knapper, og alligevel kan den en helt masse som fx at måle, om der er for varmt eller koldt ved de små, og vise en glad eller en grædende baby på den lille skærm. 80 timers standby tegner også lovende.

I BRUG Det kan ikke være nemmere. Tænd for alarmerne, de 'parrer' sig selv, og så er de klar ¬– hej hej, manual! Man skal bare indstille kanalen, og hvor mange grader der må være i barnevognen, så kører det. Som ekstra bonus holder batterierne utroligt længe, og alarmen har lav stråling – jubi!

LYDKVALITET Okay, den har ikke fancy kamera, men vi hører de små så tydeligt, at vi føler os 100 procent trygge. Ingen støj på linjen, lydfølsomheden kan justeres, og den har lang rækkevidde (800 meter). Den opfanger så alt fra vinden i træerne til gråd – men hellere det end ikke at høre noget!

PENGENE VÆRD? Absolut! Du får virkelig meget alarm til en okay pris, og den er simpelthen så nem at finde rundt i og have med på farten. STEVISON babyalarm test

DUR IKKE SOM BABYALARM

 

 (1,17)

STEVISON

PMR2 walkie-talkies med babyalarmfunktion og genopladeligt batteri, 299 kr. hos Harald Nyborg.

DESIGN Lækker eller handy er denne walkie-talke med babyalarm-funktion ikke, men den er basic og billig, og det er bestemt en bonus. Den er også let og har et hav af smarte features... men for at finde babyalarmen skal man tygge sig igennem en indviklet manual. Savnes: temperaturmåling.

I BRUG Det er ikke en babyalarm, det er en walkie-talkie, der kan bruges som babyalarm. Men det opvejer ikke, at vi oplever fremmede mennesker på frekvensen – som vækker baby! – og alarmen ikke altid reagerer, når de små græder. Og hvad med al den snak om stråling... tør man lægge den tæt ved sin baby?

LYDKVALITET Skrat, skrat, skrat. Lydfølsomheden kan ikke justeres, og det er svært at skelne mellem støj og gråd. Bonus: sjov for de større søskende at lege med og smarte funktioner som stopur, tastaturlås og rækkevidde op til 10 kilometer – så langt har vi dog ikke tænkt os at bevæge os væk fra de sovende små!

PENGENE VÆRD? En udemærket walkie-talkie, men funktionen med babyalarm fungerer ikke optimalt, så selvom man kan spare rigtigt mange penge, siger vi pænt nej tak.

PRODUCENTENS KOMMENTAR

Harald Nyborg har set vores anmeldelse, men har ingen kommentarer til den.

Topcom babyalarm test

SUPER LYD OG BILLEDE

 

 (3,83)

TOPCOM

KS4240 babyalarm med kamera, infrarødt nattesyn og stor skærm, 1.399 kr. hos coop.dk

DESIGN Miav... babydelen er formet som en kat! Nuttet, men det gør alarmen lidt stor og klodset, så den skal da ikke med på farten eller i barnevognen, selvom der faktisk er batterier til babydelen. Men er man ude efter en alarm til børneværelset, vil den passe perfekt ind.

I BRUG Vi er vilde med kameraet, for når de små giver lyd fra sig om natten, kan vi lige tjekke, om det kræver mors hjælp – nattesyn på kameraet trækker op! Der er også vuggeviser og temperaturmåling og... ret mange nice to have features, som gør alarmen liiidt indviklet. Minus: alarmen skal i stikkontakt, hvis den skal holde hele natten.

LYDKVALITET Ingen skratten, jubi! Både gråd og pludren går klart igennem, så vi ville sagtens turde lade denne alarm våge over de små ude i barnevognen, hvis den havde været lidt mere handy. Bonus for hurtig reaktion ved gråd og knivskarpt billede på kameraet, både dag og nat.

PENGENE VÆRD? Som alarm til barnevogn eller tur er den stor og klodset – men det er en super fin, omend liiidt dyr, alarm til børneværelset med et godt kamera og skarp lyd.

LÆS OGSÅ: Vi tester: Paraplyklapvogne

LÆS OGSÅ: Vi tester: Rejseseng til dit barn

LÆS OGSÅ: Vi tester: 6 aktivitetstæpper til din baby