Bikini-model ammer sin 5 måneder gamle baby på catwalken

Foto: Getty Images Den amerikanske model, Mara Martin, ammer sin fem måneder gamle datter, Aria, på catwalken.

Bikini-model ammer sin 5 måneder gamle baby på catwalken

En 30-årig amerikansk model fik publikum til at spærre øjnene op under et modeshow i Miami i søndags.

Rekvisitter er ikke et sjældent syn på catwalken, men denne her stjal alligevel showet:

En fem måneder gammel baby i armene på sin 30-årige model-mor, der iført guldbikini og et stort, stolt smil, spankulerede ammende ned ad catwalken til et modeshow i Miami i søndags.

Det var det anerkendte amerikanske sportsmagasin, Sports Illustrated, som modellen Mara Martin gik for, og det var en drøm, der gik i opfyldelse for den fotogene model og mor, fortæller hun på sin Instagram-profil:

- Ord kan ikke beskrive, hvor fantastisk jeg har det efter at være blevet valgt til at gå på catwalken for Sports Illustrated Swimsuit. Alle, der kender mig, ved, at det har været en livslang drøm for mig, skrev modellen dagen efter showet.

- Jeg kan slet ikke tro på, at jeg vågner op til overskrifter med mig og min datter for noget, som jeg gør hver dag. Det er ærefuldt og surrealistisk for at sige det mildt. Jeg er så taknemmelig for at få lov til at dele dette budskab og forhåbentlig normalisere amning og også vise andre, at kvinder KAN GØRE ALT!

Reaktionerne på de sociale medier har været overvejende positive, og på modellens Instagram-profil roser mange følgere hendes mod:  

- Som en boss!! Tak mama for at vise, at man kan leve sit bedste liv, mens man giver sit barn næring, skriver en følger for eksempel, og en anden stemmer i:

- Smukt! Kvinder er fantastiske!

Det er dog langt fra alle, der er lige begejstrede:

- Det er vel bare en måde at tjene penge og blive kendt på. Dårligt PR-stunt, skriver en bruger eksempelvis.

- Sikke en joke! Jeg er ikke helt sikker på, hvad det er, du prøver at bevise over for dig selv og andre kvinder. Kvinder har ammet i evigheder, så hvad er din pointe helt præcist..??

Her kan du se videoen af Mara Martin på catwalken:

Om hendes fem måneder gamle datter, Aria, vil gøre sin mor kunsten efter og indlede en modelkarriere, må tiden vise. Debutten var i hvert fald mindeværdig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Amning og Model