DIY: Sådan laver du et havfruekostume

Foto: Camilla Salling Olsen Lær at blive ægte havfrue eller havmand i podcasten "Caroline og havfruen".

DIY: Sådan laver du et havfruekostume

Det er vinterferie! Klæd jer ud som en ægte havfrue, havmand eller havdyr derhjemme og leg, at I lever under vandet.

Og det behøver slet ikke at være så svært at transformere sig til et af havets folk.

”Det kræver ikke mere end et stykke stof og lidt tuscher, glimmer og perler. Hvis man vil være sej, kan man også ’bare’ lave en sort havmandshale,” siger Karin Prehst Lund, som er havfrue og blandt andet har arbejdet på Den Blå Planet.

I dagens afsnit af Talk Towns podcastserie ’Caroline & Havfruen’ guider hun journalisten Caroline Gottschalck i, hvordan man kan lave den flotteste hale eller havmandsdragt af de ting, man har derhjemme.

Det kan nemlig betyde noget for børnenes oplevelse under vand, når de klæder sig ud.

”Når du tager en hale på, kan du nemmere føle dig hjemme under vandet – og som en del af halvfolket. Så er det nemmere at gå ind i legen,” siger Karin. 

Lyt med til dagens afsnit af 'Caroline & Havfruen’ på Talk Town. Eller lyt til de tidligere afsnit i serien, hvor Karin lærer Caroline at svømme med hajer, dykke under vand, spise undervandsmadder, synge fra havets dyb og lege med krabber.

Om Talk Town

FB_profilbillede.jpg

Talk Town er ejet af Egmont Story House, som blandt andet ejer magasinerne Vores Børn, Alt for Damerne, Eurowoman og Anders And. Hvis du er printabonnent på en af vores titler, er Talk Town gratis for dig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, DIY og Sy