Frys-selv-is

Redaktionen anbefaler: Frys-selv-is

Sommer er (forhåbentlig) lig med varme solskinsdage. Redaktionen har testet frys-selv-is, så du kan blive kølet ned, når solen bager.

BIO ICE

1is

Økologisk og uden sukker, 10 stk. 40 kr. på helsebixen.dk.Journalist Sarah og Isabel, 1 år.Isabel: Mere! Hun spiser fornøjeligt alle smagsvarianterne og er lige begejstret for alle. Man kan se på hendes ansigtsudtryk, at de er syrlige – men hun nyder det.Mor: God, ‘knasende’ konsistens. Dejligt syrlig og autentisk smag af frugt. Samtidig sød, men ikke for sød. Klar favorit hos de voksne.Redaktionschef Kristina og Klara, 5 år.Klara: Hun siger ’godt’ til samtlige is, vi smager. Hun er glad for alle varianter. Og ville sikkert gerne have resterne, men dem spiste mor.Mor: Klart favoritten. De smager faktisk af rigtig frugt – og af Italien. Kirsebær overrasker især positivt. Nogle er lidt syrlige, men det er kun et plus. Fryseren skal fyldes!Artdirector Marie-Louise og Ella, 6 år.Ella: Den smager anderledes og lidt surt, men ikke af så meget er dommen, men den er god, og det er sjovt, at den er lavet af melon.Mor: Er glad for det økologiske stempel og finder også smagen syrlig – hvilket kun er et plus. Ikke så kraftig i smagen. Frisk is på en varm sommerdag – vi glæder os.

SUN LOLLY

2is

SWIPPER

3is

Lav dine egne is

Stik en ispind i en halv banan eller en skive kiwi, og læg isene i fryseren. Tag dem eventuelt op lidt før servering, og dyp dem i flydende chokolade, og drys med kokos eller frysetørret hindbær. Læg isene i fryseren igen indtil servering.

Kog 100 gram frosne hindbær i et par minutter, og lad dem køle af. Blend dem med 1 banan, 2 dl mælk, 3 dl yoghurt naturel, lidt citronsaft og 4 spsk. flormelis. Hæld dem i dine isforme, og læg dem i fryseren.