Sådan bruger du blomsterbuketter i din boligindretning

Sådan bruger du blomsterbuketter i din boligindretning

Living Flowers har gjort op med “køb og smid væk”-kulturen. Deres grønne forretningseventyr har skabt bæredygtige og langtidsholdbare blomsterbuketter, som pifter din boligindretning op og trækker farver ind i hjemmet.

Blomster med god samvittighed

Deres bæredygtige alternativ til den traditionelle blomsterbuket giver en unik mulighed for at træffe klimavenlige valg i hverdagen, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet, forbrug eller æstetik. Deres smukke blomsterbuketter har en holdbarhed på minimum 6 måneder og kræver ingen vand.

Du behøver ikke længere bekymre dig om, hvor meget eller hvor lidt - hvor koldt eller varmt vand -  dine blomster skal bruge, for med en buket fra Living Flowers kan du roligt forlade hjemmet i flere dage, da blomsterne passer sig selv. Blomsterne er friske og indeholder ingen kemi, de har stået og suget en vand- og nektarblanding som fordamper langsommere end vand. Derfor kan de holde sig i minimum 6 måneder.

Tekst-3.jpg

Skab liv i din boligindretning

Bærer dit hjem præg af neutrale farvenuancer og stilrene linjer? Hos Living Flowers er der tænkt over hver enkelt design. Buketterne er designet efter de nye farver som trender i hjemmet. Blomsterbuketter i sæsonens farver kan bryde det skandinaviske look i det minimalistiske hjem og skabe en unik stemning. Living Flowers skifter løbende deres designs afhængig af sæson og boligtrends. Flere buketter er designet i samarbejde med en boligstylist og florist, så buketterne har de farvekombinationer som matcher sæsonens trends.

Du behøver ikke at matche dine blomsterbuketter med dit interiør, men bør du komplementér det i stedet. Er du glad for pasteller, så kan du vælge en stærkere nuance af disse farver, da dette tiltrækker enhver gæsts opmærksomhed. Tilføjer du en blomsterbuket med stærke farver til et roligt interiør kan du netop gøre et rum levende.

 Nyt.jpg

Blomster trenden, der fanger øjet

Blomster trender i indretningen lige nu og booster hjemmet med ny energi, som er med til at skabe stemning i rummet. Vi har bevæget os i en anden retning end blot den traditionelle indretning af blomsterbuketter, som typisk vil være at finde på køkkenøen eller i vindueskarmen.

Blomsterbuketterne har nu fundet vej til sidebordene - måske på en høj stak coffee table books eller måske som et dekorativt element på reolen. Buketterne fra Living Flowers er skabt til at have deres ståsted på netop disse typer placeringer, da blomsterne ikke skal passes.

Et andet rum hvor buketten vil passe godt ind er entreen. Entreen er ofte et rum som kan være overset. Dette er det første rum som du træder ind i - og det er derfor også her, du bør skabe en indbydende og hyggeligt stemning. Noget farverigt og iøjefaldende er altid en god samtale-starter, så snart gæsterne træder ind i dit hjem. Stil en stor buket i entreen på gulvet, kommoden eller på en fin taburet.

Tekst-2.jpg

Pift boligen op med smukke klimavenlige buketter fra Living Flowers, som skaber glædesfølelse og fremmer inspiration til at lege med farverne i dit hjem.

Læs mere om Living Flowers her og fordyb dig i brandets smukke blomsterunivers.