sponsoreret indhold
Ideer til tekstiler på børneværelset
SPONSORERET indhold

Sæt fart på legen i børneværelset

Nu er der mulighed for at sætte endnu mere gang i fantasien og legen på børneværelset med de lærerige Transportation tekstiler fra FLEXA, der er en komplet kollektion af unikke og fantasifulde tekstiler til børneværelset, der forener den praktiske indretning med fantasifuld leg.

Af: Annonce Foto: FLEXA
11. aug. 2017 | Bolig | Vores Børn

Designet med udgangspunkt i leg

Transportation er designet af Sooij Kim, der er designstuderende ved Den Danske Designskole. Omdrejningspunktet er børnenes yndlings transportmidler, og serien består af otte produkter, der alle er allergitestet og bærer OEKO®-tex mærket.Alle FLEXA tekstiler er skabt med udgangspunkt i rollelegen, som i den grad optager børn i alderen 3-6 år og er med til at udvikle dem. For børn lærer bedst, når de leger, og når de skal bruge deres fantasi. Med Transportation kan hele børneværelset blive én stor leg med helikoptere, små øer og selvbyggede busser. Alle de ting, der optager fartglade piger og drenge med hang til god fantasi. I stedet for møbler og interiør kan alt nu være en del af legen.

Det skal være sjovt at lære

Kollektionens otte legende produkter sætter alle gang i rollelegen på børneværelset – og designeren selv håber, at det kan få forældre og børn til at tale mere om trafik og sikkerhed uden at det skal være kedeligt:”Jeg har skabt det nye FLEXA tekstiltema til at fryde små øjne og invitere til leg, fart og fantasi. De letgenkendelige elementer som både, biler, vejbaner, luftballoner, fly og helikoptere skulle gerne sætte fut i legen på børneværelset, og hvis jeg samtidig kan få børn og forældre til at snakke om trafik og sikkerhed, så er min lykke gjort” siger Sooij Kim, Tekstildesigner.

Fantasifuld leg

Transportation er holdt i fine blå nuancer med et tvist af gult for at skabe et roligt om end legende udtryk i børneværelset. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad Transportation skal være. Lad dit barn kravle op i hulen, der pludselig forvandles til en helikopter, brug puffen som en fjern ø ude i havet og gå på opdagelse under sengen, hvor du kan parkere dine legetøjsbiler i garagen. Eller omdan rygpuderne til små hjul på din selvbyggede bus. Det er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, for det handler om altid at være nysgerrig og lade fantasien råde, når man leger.