Molly Egelind Mayflower strik

Foto: Presse Det bliver ikke sidste gang, Mayflower og Molly Egelind samarbejder. De er allerede i gang med at skabe nye designs.

Kendt skuespiller springer ud som strikkedesigner

Skuespiller Molly Egelind har i samarbejde med Mayflower skabt en ny strikkekollektion.

Skuespiller Molly Egelind har i samarbejde med Mayflower skabt en ny strikkekollektion.

Strik er overalt. På catwalken, i bybilledet og i magasinerne.

Store, danske mærker, som blandt andre Ganni, Baum und Pferdgarten og Malene Birger, laver strik i alverdens farver og faconer. Og nu vil det førende danske garnhus, Mayflower, også være med i strikketrenden.

I samarbejde med den kendte skuespiller Molly Egelind har de derfor skabt en ny garn- og strikkekollektion, der skal få flere danskere – unge som gamle, øvede såvel som nybegyndere – til at finde strikketøjet frem og selv skabe smukke bluser og cardigans.

– Når først man har lært at strikke ret og vrang, er man ikke langt fra en færdig trøje, siger Molly Egelind i en pressemeddelelse.

Læs mere: Søstrene Grene hylder efteråret: Se vores 10 favoritter fra den nye boligkollektion

Molly Egelind .jpg

De nye designs, som Molly Egelind står bag, er enkle, så alle kan være med. Foto: Presse

Strik er afstressende

Selv er Molly Egelind også blevet bidt af at strikke og mener, at det virker afstressende og giver plads til fordybelse og selvforkælelse.

– Strik er for mig et lille frirum, jeg kan have med overalt. En hobby, der både taler til min kreativitet, og som kan skabe små lommer af ro og nærvær i en travl hverdag, lyder det fra skuespilleren, der blandt andet er kendt fra den populære TV Charlie-serie Sygeplejeskolen.

Designkoordinator hos Mayflower, Annette Lang, ser frem til det nye samarbejde.

– Med Molly Egelind som strikkedesigner får vi en række kunstneriske og urbane designs, som supplement til vores populære, klassiske designs, siger hun og understreger, at det ikke bliver sidste gang, Molly Egelind og Mayflower samarbejder om nye strikkedesigns. Allerede nu er det i gang med at udvikle flere designs.

Kollektionen lanceres den 4. oktober og består af det nye ”Molly”-garn, der vil blive forhandlet hos Mayflowers forhandlere sammen med et magasin med trykte strikkeopskrifter.

Alle strikkeopskrifter fra kollektionen kan downloades gratis her fra den 4. oktober 2019.

Alvavesten
Alvavesten
Carlasweateren
Carlasweateren
Ruthsweateren
Ruthsweateren
Winniejakken
Winniejakken
Se, hvad vi ellers skriver om: Strik, Strikkeopskrifter og Kendte