Skytten

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Skyttens sommer

Det store sommerhoroskop: Skytten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skytte - både på kærligheds- og jobfronten.

Skytten 24/11-21/12

Sommeren er perfekt til at udforske spændende nye ting. Det kan være bøger, en ny hobby eller andet, du har lyst til. Gode venner giver inspiration, og I kan være aktive sammen. Tag dig tid til at lægge nye planer for resten af året, tiden er god til det.

Arbejdet

Du er optaget af arbejde og karriere, men på den gode måde, du er aktiv og nyder det, du laver. Du lærer også hurtigt nye ting, og du er ikke bange for at kaste dig ud i dem. Efter sommeren vil du få mere ansvar og nye opgaver, og du er i stand til at leve op til det, så det er bare at sige ja tak.

Familien/boligen

Der er harmoni i familien, og I kommer til at få mange sjove og dejlige øjeblikke. Brug så meget som mulig tid sammen, det kan være på udflugter eller hjemme med sjove projekter. Sørg også for at slappe af og bare lade dagene gå med mere nærvær.

Kærligheden

Lad din partner tage over, denne er god til at tage styringen, og du kan læne dig tilbage og bare nyde det. Vær ikke bange for at give udtryk for dine behov, du bliver ikke svigtet eller skuffet. Hvis du ikke er i et forhold, så tal med dem, du møder, det kan føre noget mere med sig. Der er flirt i luften, og det kan føre mere med sig, hvis du vil.

Sommerens bedste råd: Find tid til eftertanke og nye ideer.

 

Læs alt om stjernetegnet Skytten, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn