Skytten
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver skyttens sommer

Det store sommerhoroskop: Skytten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skytte - både på kærligheds- og jobfronten.

Skytten 24/11-21/12

 

Tag dig tid til at fokusere på dig og dine behov. Du har i lang tid trukket et stort læs og taget ansvar, nu kan du foretage en status og tænke over, hvad du ønsker, fremadrettet. Din økonomi kan være lidt anstrengt, så pas på med store impulskøb.

Arbejdet

Det er ikke job og karriere, der optager dig mest. Selvom fokus først kommer senere, vil du dog stadig have god succes med dine opgaver. Det er nødvendigt med et godt overblik, så du kan ikke give helt slip, det betyder nemlig, at du kan begå ærgerlige fejl. Den bedste tid for et eventuelt jobskifte er i efteråret.

Familien

Du har en ide til, hvordan tingene skal være, og du er ikke meget for at gå på kompromis. Hvis harmonien skal bevares på hjemmefronten, er det dog vigtigt, at I er enige. En god ferie med afslapning og mindre kreative projekter er lige, hvad familien har brug for. Kom lidt væk fra de daglige rutiner.

Kærligheden

Diskussioner omkring økonomi lægger en dæmper på romantikken. Det kan lade sig gøre at arrangere hyggelige og sjove stunder, uden det kommer til at koste det store. Fokuser på det vigtigste, nemlig at tale og hygge jer sammen. Er du single, er slutningen af sommeren bedst til flirt. Det er dog ikke sikkert, at det bliver seriøst.

Sommerens bedste råd: Du har brug for frihed.

 

Læs alt om stjernetegnet skytten og få ugens horoskop lige her