Skytten
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Skytten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skytte - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
17. jun. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Skytten 24/11-21/12

Få afsluttet diverse opgaver og projekter, så du kan slappe af og nyde sommeren. Du har det bedre efter en god oprydning omkring dig, da det giver luft til nyt, både fysisk og mentalt. Når du har taget dig af det, er der plads til alt det sjove.

Arbejdet

Der vil først komme nye karrieremuligheder hen på efteråret. Du kan derfor tage det roligt, mens du tænker over dine næste tiltag. Det er ikke arbejdet, der fylder, og det vil komme familie og venner til gode. Du kan også med held bruge tid på dig selv, mens du tænker over, om du er på rette spor.

Familien/boligen

En rejse kan komme på tale sidst i juli eller først i august. Du er den bedste udgave af dig selv, så du skaber sjove og spændende oplevelser for dine kære. Er der noget, du længe har drømt om at gøre, så hold dig ikke tilbage, tiden er inde nu. Det kan meget vel være at male eller lignende i boligen.

Kærligheden

Den bedste måned for kærlighed og parforhold er august, her er der ekstra fokus på at knytte bånd. Det kan være, at dit nuværende forhold bliver dybere og mere intenst, eller du kan finde en partner, hvis du er single. Lad ikke måneden gå upåvirket hen, men gør selv noget for at sætte skub i tingene.

Sommerens bedste råd: Udfold alle dine kreative evner.

Læs alt om stjernetegnet Skytten, og få ugens horoskop lige her