Skytten
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver skyttens sommer

Det store sommerhoroskop: Skytten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skytte - både på kærligheds- og jobfronten.

Skytten 24/11-21/12

Du vil opleve, at du bliver meget mere optimistisk og succesfuld, jo længere hen på sommeren du kommer. De forhindringer, du tidligere har mødt, opløses, uden du behøver at gøre noget særligt. Læg derfor også nye og spændende planer for resten af året.

Arbejdet

Der kommer virkelig stort fokus på dit arbejde og din karriere efter sommeren. Det er derfor en god ide, hvis du slapper godt af, får afsluttet igangværende opgaver og bruger tid med venner og familie. Fremadrettet vil du få masser af muligheder for at ændre på din arbejdssituation, hvis du vil.

Hjemmefronten

Du har et godt øje for, hvad der skal til af forbedringer i boligen. Det kan være forbedringer, der på sigt gavner din økonomi. Planlæg nogle hyggelige stunder og arrangementer med familien. Det er dig, der skal stå for det, med der er vigtigt, at I samles.

Kærligheden

Vær opmærksom over for din partner, der er masser af romantik og dejlige stunder i vente. Det er, når I bruger tid sammen, at forelskelsen kommer. Det betyder mindre, om I hygger jer hjemme eller er ude at rejse. I kan også være stille i hinandens selskab. Hvis du er single, kan du møde en potentiel partner ved at sætte kærligheden på dagsordenen.

Sommerens bedste råd: Fordyb dig i nogle gode bøger, der giver inspiration.

 

Læs alt om stjernetegnet skytten og få ugens horoskop lige her