Skytten
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver skyttens sommer

Det store sommerhoroskop: Skytten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skytte - både på kærligheds- og jobfronten.

Skytten 24/11-21/12

Du bliver sikkert fristet af de mange gode tilbud til at købe ting, du ikke helt har brug for. Det er en god ide at passe på pengene, for der kan desværre komme uventede regninger. Derfor er det også godt, hvis du ikke skal ud og rejse i sommer.

Arbejdet

Slip alle spekulationer, så vidt muligt, og tag dig en pause. Det er nemlig ikke mål og karriere, der betyder mest lige nu. Der vil være mål, som ikke længere synes så vigtige, og træder du et skridt tilbage, så kan du se nye veje, som du kan gå. Find på nye ting, du kan lære, det giver dig energi.

Familie og bolig

Find på sjove ting, som I kan lave sammen som familie, der ikke koster så meget. En tur til stranden, udendørs spil eller en fælles cykeltur vil alle være glade for. Du går sikkert med nye boligdrømme, men du kan faktisk ændre meget med få midler.

Kærligheden

Du og din partner kan blive som nyforelskede igen, hvis I bruger tid sammen og er nærværende. Vis interesse og gør noget romantisk, det bliver værdsat. I august kan der opstå uenighed, I vil sikkert ikke det samme. Tal om tingene, det er nødvendigt. Har du ikke en partner, så kan et forhold blive aktuelt, men det er ikke sikkert, at det holder længe.

Sommerens bedste råd: Vær impulsiv i det daglige, det gør alt mere spændende.

 

Læs alt om stjernetegnet skytten og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn