Skytten
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Skytten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skytte - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Getty Images
01. jul. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Skytten 24/11-21/12

Perioden fra midt juli er det oplagt at rejse, du holder af at opleve nyt ting, og samtidig har du mere energi til at være aktiv. Uanset, hvor du holder ferie, skal du dog også huske at slappe af. Går det for hurtigt, oplever du ikke rigtig det hele.

Arbejdet

Der sker en masse på dit daglige arbejde, og selvom du er fleksibel og åben for forandring, kan du blive træt. Læg arbejdet fra dig, når du er hjemme, selvom det er svært. Kollegaer kan stresse dig, men tempoet vil falde, og du kan genvinde overblik og få ryddet op så du er klar igen efter sommeren.

Familien/boligen

Starter du på boligprojekter, vil det gå trægt, da tingene tager længere tid, end først beregnet. Det vil samtidig skabe pres på stemningen i familien. Medmindre det er meget vigtige reparationer, så vent derfor til senere på året. Find i stedet på sjove ting, I kan lave sammen, et godt grin giver energi.

Kærligheden

Bring noget lethed ind i dit forhold, det skal ikke være så alvorligt. Du og din partner har brug for bare at nyde hinanden, og være i nuet. I dagligdagen kan det være svært, men brug jeres tid sammen til nu til at lege og grine. Er du single, så vil kærlighed og romantik finde dig, næsten af sig selv.

Sommerens bedste råd: Søg det positive og sjove i dagligdagen.

Læs alt om stjernetegnet Skytten, og få ugens horoskop lige her

Anbefalet til dig