Skytten
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Skytten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Skytte - både på kærligheds- og jobfronten.

Af:: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Skytten 24/11-21/12

Lyt til din krop, og hold pauser og fri, når du har brug for det. Du har haft travlt i det daglige, og nu skal du nyde din sommer og ferie. Du får hurtigt masser at lave igen, så gør nogle af de sjove ting nu, som du holder af, med familie og venner.

Arbejdet

Fra august venter masser af arbejde. Der er ingen tvivl om, at du nok skal nå dine opgaver og mål. Hvis du vil, kan du med held søge et nyt job, hvor du får mere ansvar. Det er vigtigt, at du gennemgår kontrakten og får en arbejdsbeskrivelse, så du ikke bliver lovet noget, der ikke bliver holdt.

Familien/boligen

Du er virkelig god til at organisere ferieaktiviteter og arrangementer. Der skal dog være tid til, at du kan slappe af og nyde det, så lad også familien tage ansvar for jeres tid sammen. Lidt fornyelse i boligen kan ske, og samtidig kan du rydde op og ud. Det giver luft og fornyet energi omkring dig.

Kærligheden

Der er et skønt fokus på kærligheden. Du og din partner vil få en dejlig og harmonisk tid sammen, hvor I nyder hinandens selskab. Få afstemt forventningerne, og planlæg jeres sommer, så der ikke kommer overraskelser eller stress. Hvis du ikke er i et forhold, kan du møde en potentiel partner, og det går hurtigt.

Sommerens bedste råd: Brug din intuition, den får dig langt.

Læs alt om stjernetegnet Skytten, og få ugens horoskop lige her