3 slags kokoskager med lækkert fyld
Bag en sandkage, tolv muffins eller otte dessertkager af denne skønne kokosdej – fyldet kan varieres.
1 kage, 12 muffins, eller 8 dessertkager
Ingredienser
- 125 g blødt smør
- 125 g sukker
- 2 tsk fintrevet citroneller
- limeskal
- 3 store æg
- 200 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 3 /4 dl fløde
- 150 g kokosmel
- Fyld:
- 75 g bløde rosiner, soltørrede tranebær eller mørk chokolade
- eller 150 g friske bær:
- hindbær, ribs, solbær eller blåbær
- Tænd ovnen på 175 grader.Smør en sandkageformpå 11 /2 l, en muffinformmed 12 huller ellerotte portionsforme medsmør og drys dem/denmed sigtet mel.
- Rør blødt smør, sukkerog citrusskal cremetog rør æggene i ét adgangen.
- Sigt mel, bagepulverog salt sammenog vend det i dejen skiftevismed fløden. Vend100 g kokosmel sammenmed det valgte fyld ogvend det i dejen.
- Fyld dejen i den/de smurteforme og drys med restenaf kokosmelet. Sætkagerne midt i ovnen ogbag dem ca. 25 min. formuffins og portionskagerog 50 min. for sandkageform.
- Server portionskagernesom dessert med flødeskumog frisk frugt ellerfrugtsovs.