3 slags kokoskager med lækkert fyld

3 slags kokoskager med lækkert fyld

Bag en sandkage, tolv muffins eller otte dessertkager af denne skønne kokosdej – fyldet kan varieres.

1 kage, 12 muffins, eller 8 dessertkager

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 2 tsk fintrevet citroneller
  • limeskal
  • 3 store æg
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 3 /4 dl fløde
  • 150 g kokosmel
  • Fyld:
  • 75 g bløde rosiner, soltørrede tranebær eller mørk chokolade
  • eller 150 g friske bær:
  • hindbær, ribs, solbær eller blåbær

  1. Tænd ovnen på 175 grader.Smør en sandkageformpå 11 /2 l, en muffinformmed 12 huller ellerotte portionsforme medsmør og drys dem/denmed sigtet mel.
  2. Rør blødt smør, sukkerog citrusskal cremetog rør æggene i ét adgangen.
  3. Sigt mel, bagepulverog salt sammenog vend det i dejen skiftevismed fløden. Vend100 g kokosmel sammenmed det valgte fyld ogvend det i dejen.
  4. Fyld dejen i den/de smurteforme og drys med restenaf kokosmelet. Sætkagerne midt i ovnen ogbag dem ca. 25 min. formuffins og portionskagerog 50 min. for sandkageform.
  5. Server portionskagernesom dessert med flødeskumog frisk frugt ellerfrugtsovs.