-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Æble-crumblesnitter
Den perfekte ledsager til julens varme drikke.
Ingredienser
- 1 lille bradepande, ca. 26x20 cm
- En portion mørdej, se side xx
- 3-4 mellemstore æbler
- 3 spsk rørsukker
- 1 tsk stødt kanel
- 150 g smør
- 50 g hakkede mandler
- 100 g lys muscovadosukker
- 50 g havregryn
- 125 g hvedemel.
- Rul mørdejen ud som beskrevet i opskriften med nøddebarer, og tryk dejen i en lille bradepande med bagepapir eller en smurt tærteform. Skær æblerne i mellemstore tern, og vend dem med sukker og kanel og fordel dem over dejen. Smuldr smør, mandler, muscovadosukker, havregryn og hvedemel imellem fingerspidserne til en grov masse, og fordel det over æblerne. Bag crumblen ved 180 grader i ca 35 min, læg evt et stykke sølvpapir over, hvis overfladen ser ud til at blive mørk. Lad crumblen køle af, før den skæres i snitter. Servér den lun evt. med creme fraiche.
- Se flere juleopskrifter her.