-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Æble-smuldrekage
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 25 min.
- Bagetid:
- 45 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4-6 personer)
- Smuldredej:
- 150 g mel
- 1 knsp salt
- 75 g farin
- 100 g smør
- Fyld:
- 6 æbler (skrællede både)
- 50 g farin
- 1 spsk mel
- 1 tsk stødt kanel
- ¼ tsk stødt ingefær
- Tilbehør:
- flødeskum eller is
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Bland mel, salt og farin og smuldr det kolde smør i.
- Vend æbler sammen med farin, mel og krydderier og bred et ud i et smurt ovnfast fad.
- Fordél dejen over frugten og sæt fadet i ovnen, til æblerne er møre og overfladen gyldenbrun –ca. 45 min.
- Servér desserten varm, lun eller kold med flødeskum eller vaniljeis.