-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Æblepizza
En pizza behøver ikke altid være med tomatsovs, ost, skinke og ananas. Her har jeg lavet en dessertpizza, som helt sikkert bliver et hit hos både børn og voksne.
Pizzadejen har fået lidt vaniljesukker, og toppingen består af blot tre ingredienser: æble, smør og kanelsukker.
Fordi den er så simpel at pynte, er det oplagt at tage ungerne med i køkkenet. Forleden satte vi nogle venner og deres børn i sving med selv at lege pizzabagere, og det var super hyggeligt!
Der er nu noget ganske særligt over at se sin egen hjemmelavede pizza boble inde i ovnen – og især sætte tænderne i den!
10 små pizzaer
Dej:
15 g gær
3 dl vand
1 spsk. vaniljesukker
½ tsk. salt
1 tsk. olivenolie
500 g hvedemel (gerne pizzamel, tipo 00)
Fyld:
5 æbler
150 g smør
100 g kanelsukker
1. Rør gæren ud i koldt vand i en skål. Tilsæt vaniljesukker, salt og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen godt, til den er blød og elastisk.
2. Sæt dejen i køleskabet med film over. Lad dejen stå i køleskabet natten over.
3. Del dejen i 10 små kugler.
4. Rul hver kugle ud til en rund pizza (ca. 20 cm i diameter). Dejen skal være så tynd som overhovedet muligt.
Fyld:
5. Vask æblerne og stik kernehusene ud med en kernehusudstikker. Skær æblerne i papirtynde skiver med et mandolinjern (det er uundværligt, da resultatet ikke bliver nær så godt med halvtykke stykker æble) og fordel dem i ét lag på pizzaerne. Fordél små smørklatter på pizzaerne og drys med kanelsukker.
6. Sæt pizzaerne i ovnen ved 225 grader (2 ad gangen) i ca. 8 min., til de er gyldne, sprøde og med karamelliseret kanelsukker på toppen. Servér straks.
Tip: Hvis du ikke har fået sat dejen i køleskabet aftenen før bagning, kan du lave dejen med 25 g gær og lunkent vand. Lad den hæve 1 times tid, inden du går til punkt 3.