 
        Æblegløgg med stjerneanis og kanel
Skøn og frisk gløgg lavet på æblemost krydret med kanel, stjerneanis og appelsinskal. Gløggen smages til med sukker og vodka - vil du gerne servere en alkoholfri gløgg, undlader du selvfølgelig bare at komme vodka i.
4-6 glas æblegløgg
Total:15 minutter
Ingredienser
- 1 l æblemost
- 1 kanelstang
- 2 stjerneanis
- 1 øko appelsin, saft og skal i lange strimler
- 75 g snittede mandler
- 75 g rosiner
- 1-2 dl vodka
- 100 g sukker
Sådan laver du æblegløgg
- Kog æblemosten med kanelstang, stjerneanis og appelsinskal i ca. 5 min.
- Tag kanelstang, stjerneanis og skallen op.
- Kom appelsinsaft, mandler og rosiner i.
- Kom vodka i, og smag til med sukker.
- Servér rygende varm - med hjemmebagte Julesmåkager til.
De bedste opskrifter på hjemmelavet gløgg
- 
    
        Tranebærgløgg: Rød gløgg uden rødvin
- 
    
        Julegløgg med portvinsrosiner
- 
    
        Fransk gløgg: Vin chaud med marsala
- 
    
        Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin
- 
    
        Hjemmelavet gløgg
- 
    
        Krydret hvid gløgg
- 
    
        Klassisk gløgg
- 
    
        Skøn gylden gløgg med hyldeblomst & hvidvin
- 
    
        Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst
- 
    
        Gløgg
- 
    
        Hvid gløgg med mandler
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        