Opskrift på kyllingebryst med sprød kokossalat

Aftensmad: Kyllingebryst med sprød kokossalat

1

Ingredienser

  • Kylling:
  • 4 kyllingebryster
  • smør til stegning
  • timian
  • oregano
  • salt og peber.
  • Sprød kokossalat:
  • 1 kokosnød
  • 2 røde peberfrugter, skåret i små tern
  • 1 bundt forårsløg, skåret i tynde skiver
  • 1 sprødt dansk æble, hakket i tern
  • 4 bakker brøndkarse.
  • Dressing:
  • Saft af 2 limefrugter
  • 6 spsk olivenolie
  • havsalt og peber.

Sådan gør du

  1. Kylling:
  2. Steg kyllingebrysterne på en pande. Krydr med timian og oregano, salt og peber.
  3. Flæk kokosnødden med en hammer og et viskestykke, eller gør som mig, og kyl den ned i asfalten uden for – det går hurtigt!
  4. Riv den på den grove side af rivejernet. Bland den revne kokos med æble, peberfrugt og forårsløg kom dressing over. Kom til sidst grofthakket brøndkarse over.
  5. Server med kylling og drik vand til.