korn af 1 stang vanilje eller 1½ tsk. vaniljesukker
4 æg
200 g hvedemel
2 spsk. kakaopulver
¼ tsk. salt
¾ tsk. bagepulver
Pynt: lidt sigtet flormelis
SÅDAN GØR DU
Sådan bager du After Eight kage
Smelt smørret i en gryde sammen med mælken. Tag gryden fra varmen. Kom After Eight i, og smelt dem med. Rør sukker og vaniljekorn i. Køl det af, til det er lunkent.
Pisk et æg ad gangen i. Rør hvedemel blandet med kakaopulver, salt og bagepulver i.
Kom dejen i en bradepande foret med bagepapir ca. 22 x 22 cm. Bag kagen ca. 45 min. ved 175 gr. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal kagen bage lidt længere. Afkøl kagen.
Pynt kagen med et drys sigtet flormelis.
Tip Du kan også pynte denne kage med chokoladetopping - se boks nederst.