-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
After Eight kage
Skøn chokoladekage med en lækker smag af mint fra de fine After Eight chokolader. Se her, hvordan du bager en After Eight kage...
8-10 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 200 g blødt smør
- 1 dl mælk
- 15 stykker After Eight
- 250 g sukker
- korn af 1 stang vanilje eller 1½ tsk. vaniljesukker
- 4 æg
- 200 g hvedemel
- 2 spsk. kakaopulver
- ¼ tsk. salt
- ¾ tsk. bagepulver
- Pynt: lidt sigtet flormelis
Sådan bager du After Eight kage
- Smelt smørret i en gryde sammen med mælken. Tag gryden fra varmen. Kom After Eight i, og smelt dem med. Rør sukker og vaniljekorn i. Køl det af, til det er lunkent.
- Pisk et æg ad gangen i. Rør hvedemel blandet med kakaopulver, salt og bagepulver i.
- Kom dejen i en bradepande foret med bagepapir ca. 22 x 22 cm. Bag kagen ca. 45 min. ved 175 gr. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal kagen bage lidt længere. Afkøl kagen.
- Pynt kagen med et drys sigtet flormelis.
- Tip Du kan også pynte denne kage med chokoladetopping - se boks nederst.
PRØV OGSÅ:After Eight-brownies
Nem chokoladetopping
50 g blødt smør
½ dl vand
150 g mælkechokolade
200 g flormelis
Sådan laver du nem chokoladetopping:
- Smelt smørret i vand i en gryde.
- Sluk for varmen, og rør hakket mælkechokolade i, til det er smeltet.
- Rør flormelis i.