-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Æg i kokotter med røget laks
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 25 min.
- Stege/bagetid:
- 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4 personer)
- 2 porrer (fintsnittede)
- 15 g smør
- 100-200 g røget laks (strimler)
- 4 æg (str. L eller XL)
- 4 spsk cremefraiche
- 1 spsk purløg (eller 1 tsk frisk estragon, finthakket)
- evt. 1-2 tsk peberrod (fintrevet)
- salt og peber
- Tilbehør: brød (ristet)
- Fyld ca. 2 cm vand i en lille bradepande, stil den i ovnen og tænd på 180 grader (160 grader varmluft).
- Steg porrerne bløde og blanke i en gryde med smør og krydr med salt og peber.
- Fordel dem i 4 smurte, ovnfaste kokotter eller kopper og fordel den røgede laks ovenpå (tag evt. lidt laks fra til pynt).
- Knæk et æg ud i hver kokotte/kop og drys med salt og peber.
- Sæt kokotterne i vandbadet i ovnen i 10 min.
- Rør cremefraiche sammen med purløg eller estragon, evt. peberrod samt salt og peber.
- Fordel denne blanding over æggene og giv dem 6-10 min. mere – alt efter om de skal være bløde eller smilende.
- Pynt med purløg eller estragon og evt. lidt laks og servér straks.