And med græskar og løg
En rigtig efterårsret.
Total:1 time
Ingredienser
- 2 andebryster
- salt og peber
- 1 kg græskar
- 6 løg
- 4 fed hvidløg, revet
- salt og peber
- 1 bundt persille, hakket
- skallen af 1 citron.
Sådan gør du:
- Rids andebrysterne i skindet med en skarp kniv. Gnid dem godt ind i salt og peber. Brun brysterne godt af på skindsiden i en sauterpande eller bred gryde, som kan tåle at blive sat i ovnen. Tag andebrysterne op.
- Skær græskar og løg i grove stykker, og kom dem ned i sauterpanden sammen med hvidløg. Rør godt rundt, og sæt sauterpanden i ovnen i 25 min. ved 200 grader.
- Efter 20 min. lægges andebrysterne ovenpå grøntsagerne og det hele bager videre ved 200 grader i yderligere ca. 15 min.
- Tag gryden ud, og vend grøntsagerne med persille og citronskal. Server til andebrysterne.
- Græskarer kommer i alle mulige former, størrelser og farver. De mest almindelige er butternutsquash og hokaido, men støder du på andre slags, så kom bare dem i gryden.
- Prøv også græskarpuré med bagt fisk
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/