-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

And på toast
Andekødet nærmest benene er det allerbedste og mest smagfulde på fuglen, og det er det, der bliver tilbage, når du skærer fjerkræet ud. Pil skroget omhyggeligt, og server plukkødet på toast som frokostret med lidt af den gode sauce.
(4 pers.)
Ingredienser
- 250 g champignon
- andefedt
- 1-2 dl andesauce
- 1- 2 spsk. sherry
- plukkød at 1-2 andeskrog
- toastbrød
- Gør svampene i stand, og rist dem i lidt andefedt. Tilsæt sauce, og varm den igennem. Smag til med sherry. Del kødet, og rør det forsigtigt i saucen. Server retten på toast.