Asparges-hotdog

Asparges-hotdog

4 personer

Ingredienser

  • 2 plader butterdej
  • 1 sammenpisket æg
  • 2-3 spsk. sesamfrø
  • 12 hvide asparges
  • Dressing:
  • 1 1/2 dl græsk yoghurt 10 %
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. hakket persille
  • salt, peber
  • 1/2 rødløg

  1. Rul dejpladerne lidt ud, ogskær hver plade i 6 rektangler.Læg dejstykkerne på bagepapirpå en plade. Pensl med sammenpisketæg, og drys medsesamfrø. Bag brødene ved200 gr. i ca. 20 min. på midtersteovnribbe.
  2. Skræl aspargesene frahoved mod fod, og skær dentræede ende af. Kog aspargeseneca. 10 min. i letsaltetvand. Afdryp dem i en sigte.
  3. Smag yoghurten til medsennep, persille, salt og peber.Flæk brødene som hotdogbrød.Læg en asparges i hver, ogpynt med sennepscreme oghakkede rødløg.