-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Bagt fiskefilet med fennikel
Denne bagte fiskefilet smager himmelsk og er hurtig at lave i en travl hverdag.
Næringsindhold
- Energi pr. person:490 Kcal
- Fedt:35 %
- Protein:55 %
- Kulhydrat:10 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 4 rødspættefileter
- 1 fed hvidløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
- ½ skive lyst brød
- ½ dl revet parmesan
- 1 spsk. blødt smør
- 1 økologisk citron, i skiver
- 1 tsk. olivenolie
- 3 spsk. yoghurt naturel, 0,5 %
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. hakket dild
- 1 spsk. kapers, hakket
- Salt og peber
- 1 fennikel
- Lidt citronsaft
- 1 tsk. olivenolie
- 1 håndfuld dild
- Salt
- Peber
Sådan gør du:
- Smør et lille ovnfast fad med smør. Rul fiskefileterne sammen, og læg dem i fadet.
- Hak hvidløg og persille fint. Skær skorpen af brødet, og lav krummer af det.
- Bland brødkrummer, persille og hvidløg, og top det på fisken. Top med smør, og krydr med salt.
- Læg citronskiver ved, og bag fisken ved 180 grader i cirka 10 minutter, eller til fisken er tilberedt.
- Dressing: Rør imens yoghurt med lidt dijonsennep, hakket dild, kapers og salt og peber.
- Salat: Snit fenniklen i ultratynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend den med citronsaft, olivenolie, dild, salt og peber. Servér fisken med dressing, fennikelsalat og godt brød.