Bagte blommer

Bagte blommer



Kalorier 170 kcal
Protein 8 g 18%
Kulhydrat 18 g 44%
Fedt 7 g 38%
Kostfibre 2 g

Ingredienser

  • 2 middelstore blommer
  • 3 tsk blommemarmelade (sukkerfri)
  • lidt kanel
  • lidt vaniljekorn
  • lidt citronsaft
  • multisød
  • 100 g DDV-yoghurt (7%)

  1. Del blommerne i to, fjernstenene og anret de halve blommer i et ovnfast tærtefad.
  2. Bland marmelade, kanel, vaniljekorn, citronsaft og multisød sammen og fordél det oven på blommerne.
  3. Sæt herefter fadet i ovnen ved 200 grader og bag dem i ca. 10 min.
  4. Servér desserten lun med kold yoghurt ovenpå.
  5. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
  6. Køb bogen - klik her