Basilikum - nu også i desserter

Basilikum - nu også i desserter

Nogle af de bedste desserter jeg har fået, er dem hvor der er tænkt en ekstra gang. At det ikke kun er sødt med sødt på, men at der også er noget der udfordrer smagsløgene. Og her er krydderurter perfekte

Timian, basilikum og rosmarin hører ikke kun til i det salte køkken. Det hører også til i det søde.

I sommerferien eksperimenterede jeg selv med at lave en Gin-Tonic med rosmarin sirup. Den smagte over al forventning og gav et helt nyt tvist til den klassiske drink. Vil du selv prøve med krydderurter i desserter, så får du her fem lækre dessertopskrifter. Og skulle du være hverdagsramt, har vi også fremtryllet nogle lækre bud på madpakker, så middagspausen bliver ekstra god.

Æble-karamel-tærte med rosmarin

Chokolademarengs med basilikummarinerede jordbær

Hindbær-syllabub med sprøde timiankiks

Sorbet med ananassalvie

Jordbærgranita med mynte