Blå ostetærte med radise-koriandercreme
Ingredienser
- Tærtebund
- ca 1-2 tsk DDV Skummetmælkspulver
- 30 g mel
- 30 g let mayonnaise
- et nip salt
- Fyld
- 75 g åblomst Blå ost
- 1 æg
- 50 g DDV Yoghurt 7%
- salt & peber
- Bland ingredienserne til dejen sammen og tryk den tyndt ud i en tærteform (14x14 cm). Forbag tærtebunden i 15-20 minutter i en varm ovn ved 200º.
- Blend blå ost, æg og yoghurt sammen og krydr med salt og peber. Hæld fyldet på den forbagte bund og bag tærten i ca 15 minutter, til massen er fast.
- Radise-koriandercreme:ca 30-40 g radiser50 g DDV Yoghurtca 1 spsk hakket koriandersalt & peber
- Hak radiserne fint og bland dem sammen med yoghurten. Smag til med hakket koriander, salt og peber.
- Server ostetærten sammen med radise-koriandercremen og 30 g flute.