Blød kokos-marengsroulade
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 40 min.
- Bagetid:
- 40 min.
- Ikke fryse-egnet
- (1 roulade til ca. 8 personer)
- Marengs:
- 6 æggehvider, 2 dl
- 250 g sukker
- 3 dl kokosmel, ca. 100 g
- 1 lime
- Fyld:
- 1/4 l piskefløde
- 2 spsk flormelis
- 1 stang vanilje (eller 1 tsk vaniljesukker)
- 1/2 kg friske bær (én eller flere slags)
- Pynt:
- 1 dl kokosmel og citronmelisse
- Tænd ovnen på 150 grader.
- Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Tilsæt sukkeret og pisk til det er tykt og glat.
- Vend kokosmel og fintrevet limeskal i massen og bred den ud på en bageplade med bagepapir.
- Bag kagen ca. 40 min. – den skal stadig være lidt blød indeni.
- Vend kagen ud på et stykke bagepapir drysset med kokosmel.
- Træk bagepapiret af kagen og lad den køle af.
- Pisk fløden sammen med flormelis og vaniljekorn (eller vaniljesukker) til skum.
- Rens bærrene. Fordel flødeskummet på kagen og drys bærrene over.
- Rul kagen sammen til en rouladeog stil den koldt. Pynt med grønne blade og evt. lidt friske bær.