-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Boller i karry med kokosmælk
En god dansk ret.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 30 min.
- 500 g hakket svinekød
- 2 tsk groft salt
- 1 æg
- 1+1 løg
- 1 dl hvedemel
- kværnet peber
- 1 ½ dl mælk
- Endvidere:
- 10 g frisk ingefær
- 1-2 spsk olie
- 2-3 tsk karry
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse kokosmælk
- salt og peber
- evt. lidt sukker
- Tilbehør:
- ris, peanuts og rosiner
- Rør kødet med salt og tilsæt æg, revet løg, mel og peber. Rør mælken i farsen og stil den i køleskab.
- Steg finthakket løg og ingefær i en gryde med olie og karry og tilsæt tomater og kokosmælk. Lad sovsen simre 5-10 min.
- Form farsen til kødboller med en ske og læg dem i sovsen. Lad retten simre ved svag varme under låg i ca. 12 min.
- Smag til med salt og peber og evt. en smule sukker.
- Servér med kogte ris og et drys peanuts og rosiner.