Boller
12 stk
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Hævetid: ca. 1 time
- Bagetid: ca. 15 min.
- 2½ dl lunkent vand
- 2 spsk olie
- 25 g gær
- 1 tsk groft salt
- 2 tsk sukker
- ca. 450 g hvedemel
- Tilbehør:
- smør
- Rør gær ud i lidt af vandeti en rummelig skål.Rør resten af vandet isammen med olie, salt,sukker og mel.
- Ælt dejengodt, så den bliver glatog smidig.
- Lad den hævetildækket til dobbelt størrelseet lunt sted ca. 30min.
- Del dejen i 12 stykker.Form boller og sætdem på bagepapir påen bageplade.
- Lad demefterhæve 30 min. Bagbollerne i ca. 15 min. ved225 grader i en forvarmet ovn
- Afkøl på bagerist. Flækog servér med smør.