Bresàolasække

Bresàolasække

Bresàola er lufttørretoksekød fra Italien.Kødet serveres i meget tynde skiver. Her lægger vi fyld på hver skive og folder dem som småsække.

6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • (ca. 10 stk.)
  • Fyld:
  • 3 spsk cremefraiche (18%)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 håndfuld rucolablade
  • 2 spsk basilikumblade (fintpillede)
  • 25 g pinjekerner (ristet på en tør pande)
  • ca. 150 g bresaola (i tynde skiver)
  • purløg

  1. Rør cremefraiche og mayonnaise sammen.
  2. Pil rucolablade i mindre stykker.
  3. Bland dem med basilikum og grofthakkede pinjekerner. Vend det i dressingen.
  4. Kom lidt af det på hver skive bresaola, fold omkring og bind med purløg.