Brosme med stegt kapers og hollandaisesauce
Prøv at tilberede rokkevinge på samme måde.
Ingredienser
- 170 g brosmefilet
- 3 spsk persille
- 3 spsk kapers
- 1 tsk olie til stegning
- Hollandaisesauce:
- 125 g skummetmælk eller minimælk
- 30 g let mayonnaise
- 2 tsk mel
- 2 tsk fiskebouillon opløst i 1 dl vand
- salt & peber
- citronsaft
- Tilbehør:
- grønsager
- Hak persille og kapers med en skarp kniv. Varm en lille pande op og steg kapers-persille blandingen i olien i et par minutter. Tag det af panden.
- Steg brosmen, til den er gylden og gennemstegt, i det fedtstof, der er tilbage på panden.
- Til saucen rystes skummetmælk, mayonnaise og mel sammen, og det koges igennem i en gryde under kraftig piskning.
- Tilsæt langsomt bouillon til passende konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Anret brosmen med kapers-persille blandingen over og server saucen til sammen med grønsager.