-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Brownies med chokoladecreme
Glem alt om kalorier og dansehåndtag! Denne brownie skal nydes med god samvittighed og uden skelen til mængden af smør og sukker.
Jeg er en vaskeægte ”chokoholic”, som starter dagen med en bid chokolade på vej i badet. Det er min lille kickstart og et skønt morgenritual, som jeg agter at holde fast i.
At der er stor forskel på chokolade, hersker der vist ingen tvivl om. Pris og kvalitet hænger som regel sammen, og der er efterhånden et stort udvalg af lækre lader på markedet. Så prøv dig frem og find din favorit.
Som barn kørte jeg store mængder lys chokolade ned og foragtede nærmest den mørke. I dag er det lige omvendt. Faktisk holder jeg mest af de mørke plader med omkring 70 % kakao – så er man vist voksen.
Ca. 30 stykker
200 g smør
4 dl lyst muscovadosukker
4 æg
3 dl kakao
1 vaniljestang
2 tsk. pulverkaffe
1 tsk. bagepulver
3 dl hvedemel
Chokoladecreme:
150 g mørk chokolade (omkring 70% kakao)
1 ½ dl flormelis
1 dl kakao
75 g smør
2 spsk. brygget kaffe
Pynt:
Bladguld og kakaonibs (købes i Matas og helsekostbutikker)
1. Smelt smør og muscovadosukker i en gryde og lad det koge i et par min. under omrøring.
2. Pisk æg, kakao, kornene fra vaniljestangen, pulverkaffe og bagepulver sammen. Tilsæt smør- og sukkerblandingen og vend melet i.
3. Hæld dejen i en lille bradepande på 25 x 30 cm beklædt med bagepapir.
4. Bag kagen ved 150 grader i 20 min og derefter i yderligere 5 min. ved 175 grader.
5. Tag kagen ud og køl den ned til stuetemperatur.
Chokoladecreme:
6. Hak chokoladen og smelt den i en skål over vandbad.
7. Rør flormelis, kakao og stuetempereret smør sammen i en skål. Tilsæt varm kaffe og den smeltede chokolade.
8. Fordél cremen over kagen og drys med kakaonibs og bladguld. Skær ud i små, fine stykker og servér.
Tip: Jeg bruger muscovadosukker, da det har en lidt karamelagtig smag. Almindeligt sukker kan selvfølgelig også bruges.