-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Brownies med chokolade & pebermynte
Du kender de klassiske brownies - og sikkert også en masse forskellige varianter af den skønne amerikanske chokoladekage. Så her får du en brownieopskrift med et twist nem lige en brownie med et lag pebermynte og et ekstar lag chokolade på toppen.
10 personer
Total:3 timer
Ingredienser
- Browniebund:
- 100 g blødt smør
- 150 g hakket mørk chokolade
- 175 g sukker
- 2 æg
- 100 g hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- Pebermynteblanding:
- 500 g flormelis
- 6-7 spsk. kogende vand
- 2-3 tsk. pebermynteekstrakt
- Desuden:
- 200 g mørk chokolade
- 1 spsk. olie f.eks. mandelolie
Sådan bager du pebermynte-brownies
- For en firkantet form 22x22 cm med bagepapir.
- Smelt smør og chokolade over vandbad. Rør sukkeret i. Pisk et æg i ad gangen. Rør hvedemel og bagepulver i.
- Kom dejen i formen, og bag browniebunden 25 min. på midterste ovnribbe ved 175 gr. Afkøl kagen.
- Rør flormelis, vand og pebermynteekstrakt sammen, og fordel den over kagen. Stil kagen i køleskabet ca. 1 time.
- Hak chokoladen. Smelt ⅔ af chokoladen over vandbad. Rør resten i, til det er smeltet. Rør olien i. Fordel chokoladen over kagen. Stil kagen i køleskab 1 time.
- Skær kagen ud i tern ved servering.
- Opbevar rester af kagen tildækket i køleskab.
9 forrygende opskrifter på brownies