Brunch tallerken
Lækker brunch tallerken
4
Ingredienser
- 4 kyllingepølser a 45 g
- 1 tsk olivenolie
- 4 store eller 8 små tomater
- lidt stødt oregano, basilikum eller timian.
- Ost og frugt:
- 4 kiwi
- 100 g blå druer
- 100 g Coeur de Leon 28+ 11%.
- Små pandekager med blå birkes:
- 125 hvedemel
- 1 tsk salt
- 2 tsk blå birkes
- 1 æg + 1 æggehvide
- 2 dl minimælk.
- 2 tsk smør/olie
Sådan gør du:
- Rist pølserne gyldne og sprøde i lidt olie. Skær tomaterne i halve og rist dem med de sidste minutter. Drys dem med urtekrydderi og fordel dem på små tallerkener.
- Skær kiwifrugterne i mindre stykker og anret med druer og ost.
- Pisk eller blend alle ingredienser til pandekagedejen sammen og lad den trække et par timer – evt. natten over, så den står klar i køleskabet til at blive bagt. Bag 8 små, tynde pandekager af dejen. Brug en pande med slip let-belægning, så går det nemt. Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og servér dem.
- Coeur de Lion fås i udvalgte SuperBest- og Spar-butikker. Se www.delimo.dk.
- Energi pr. person: 400 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%.