Brunch

Brunch tallerken

Lækker brunch tallerken

4

Ingredienser

  • 4 kyllingepølser a 45 g
  • 1 tsk olivenolie
  • 4 store eller 8 små tomater
  • lidt stødt oregano, basilikum eller timian.
  • Ost og frugt:
  • 4 kiwi
  • 100 g blå druer
  • 100 g Coeur de Leon 28+ 11%.
  • Små pandekager med blå birkes:
  • 125 hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk blå birkes
  • 1 æg + 1 æggehvide
  • 2 dl minimælk.
  • 2 tsk smør/olie

Sådan gør du:

  1. Rist pølserne gyldne og sprøde i lidt olie. Skær tomaterne i halve og rist dem med de sidste minutter. Drys dem med urtekrydderi og fordel dem på små tallerkener.
  2. Skær kiwifrugterne i mindre stykker og anret med druer og ost.
  3. Pisk eller blend alle ingredienser til pandekagedejen sammen og lad den trække et par timer – evt. natten over, så den står klar i køleskabet til at blive bagt. Bag 8 små, tynde pandekager af dejen. Brug en pande med slip let-belægning, så går det nemt. Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og servér dem.
  4. Coeur de Lion fås i udvalgte SuperBest- og Spar-butikker. Se www.delimo.dk.
  5. Energi pr. person: 400 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%.