-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Bulgursalat med oliven
4 pers.
Ingredienser
- 200 g bulgur
- 2 tomater
- 2 stilke bladselleri
- 1 gulerod
- 100 g chorizopølse, den danske fra Aalbæk er god
- 100 g sorte, små oliven
- 2 forårsløg
- Dressing:
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. hakket mynte
- salt, peber
- Kog bulguren efter anvisning på emballagen, og kom den i en sigte. Afkøl bulguren.
- Skær tomater, bladselleri og gulerod i små tern. Skær pølsen i skiver og steg dem gyldne på en pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og skær dem herefter i kvarte. Bland bulgur og grønsager.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten. Drys pølsestykker og oliven over. Snit forårsløgene, og drys dem over salaten.