Bulgursalat med porre og appelsin

Bulgursalat med porre og appelsin

Arbejdstid: 20 min.Kogetid: 20min.Ikke fryse-egnet

Ingredienser

  • 125 g bulgur eller quinua
  • 1-2 porrer
  • 1 rød peberfrugt
  • 1-2 usprøjtede
  • appelsiner
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk stødt
  • koriander
  • 1/2 tsk stødt spidskommen
  • 1/4 tsk stødt kanel
  • frisk mynte
  • salt og peber

  1. Kog bulgur eller quinua efter pakkens anvisning og lad det afkøle.
  2. Rens porrerne og snit dem i tynde ringe på skrå. Blancher dem i kogende, letsaltet vand, læg dem i iskoldt vand og lad dem dryppe af.
  3. Skær peberfrugten i tynde strimler. Riv skallen af den ene appelsin fint. Skær skrællen af appelsinerne og skær frugtbådene ud mellem hinderne.
  4. Pres saften af skallerne. Rør appelsinskral og saft sammen med citronsaft, olivenolie og krydderier.
  5. Vend bulgur sammen med dressing, appelsinbåde og grønsager og drys med finthakket mynte.