-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Bulgursalat med porre og appelsin
Arbejdstid: 20 min.Kogetid: 20min.Ikke fryse-egnet
Ingredienser
- 125 g bulgur eller quinua
- 1-2 porrer
- 1 rød peberfrugt
- 1-2 usprøjtede
- appelsiner
- 1 spsk citronsaft
- 3 spsk olivenolie
- 1/2 tsk stødt
- koriander
- 1/2 tsk stødt spidskommen
- 1/4 tsk stødt kanel
- frisk mynte
- salt og peber
- Kog bulgur eller quinua efter pakkens anvisning og lad det afkøle.
- Rens porrerne og snit dem i tynde ringe på skrå. Blancher dem i kogende, letsaltet vand, læg dem i iskoldt vand og lad dem dryppe af.
- Skær peberfrugten i tynde strimler. Riv skallen af den ene appelsin fint. Skær skrællen af appelsinerne og skær frugtbådene ud mellem hinderne.
- Pres saften af skallerne. Rør appelsinskral og saft sammen med citronsaft, olivenolie og krydderier.
- Vend bulgur sammen med dressing, appelsinbåde og grønsager og drys med finthakket mynte.