Bulgursalat med porre og appelsin
Arbejdstid: 20 min.Kogetid: 20min.Ikke fryse-egnet
Ingredienser
- 125 g bulgur eller quinua
- 1-2 porrer
- 1 rød peberfrugt
- 1-2 usprøjtede
- appelsiner
- 1 spsk citronsaft
- 3 spsk olivenolie
- 1/2 tsk stødt
- koriander
- 1/2 tsk stødt spidskommen
- 1/4 tsk stødt kanel
- frisk mynte
- salt og peber
- Kog bulgur eller quinua efter pakkens anvisning og lad det afkøle.
- Rens porrerne og snit dem i tynde ringe på skrå. Blancher dem i kogende, letsaltet vand, læg dem i iskoldt vand og lad dem dryppe af.
- Skær peberfrugten i tynde strimler. Riv skallen af den ene appelsin fint. Skær skrællen af appelsinerne og skær frugtbådene ud mellem hinderne.
- Pres saften af skallerne. Rør appelsinskral og saft sammen med citronsaft, olivenolie og krydderier.
- Vend bulgur sammen med dressing, appelsinbåde og grønsager og drys med finthakket mynte.