-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Byens bedste pastasalat
Med grillet peber, ricotta og pinjekerner. Brug en kort pasta f.eks. fusilli eller penne.
Næringsindhold
- Energi pr. person:520 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:64 %
4
Ingredienser
- 3 peberfrugter
- 300 g fuldkornspasta
- 1 bdt. basilikum
- 200 g ricotta
- salt, peber
- 35 g ristede pinjekerner
- 200 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Flæk og udkern peberfrugterne. Læg dem på et stykke folie − med den buede side opefter. Grill peberfrugterne under grillen i ovnen, til skindet er mørkt og blistret. Lad peberfrugterne afkøle, flå skindet af og skær dem i store, grove stykker.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af og afkøle. Vend pasta, peberfrugter og basilikum med ricottaen, der er smagt godt til med salt og peber. Drys med ristede pinjekerner og server med brød.