-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Canapeer med røget hellefisk og peberrodscreme
(8 stk.)
Ingredienser
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk. revet peberrod
- 1 tsk. vineddike
- ½ tsk. sukker
- salt, peber
- smør
- 8 ristede brødcirkler, 5-6 cm i diameter
- 8 salatblade
- 200 g røget hellefisk i tynde skiver
- Pynt:
- 8 stykker grofthøvlet peberrod
- dildkviste
- Pisk fløden til skum. Vend revet peberrod i, og smag til med vineddike, sukker, salt og peber.
- Smør brødskiverne, og læg salatbladene på. fordel hellefisken over, og kom lidt peberrodscreme oven på fisken. Pynt med et grofthøvlet stykke peberrod og en kvist dild på hvert stykke. giv evt. stykkerne et drys groftkværnet peber.