-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Carpaccio af blomkål
Tænk, at skaldyr og tynde skiver blomkål og avokado kan smage så lækkert…
4
Ingredienser
- 1 lille blomkålshoved
- 2 avokado
- 250 g kogte, pillede tigerrejer
- DRESSING:
- 3-4 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- salt, friskkværnet peber
- 1 lille, udkernet finthakket grøn chili
- 1 potte persille
- 35 g macadamianødder
- TILBEHØR:
- Brød
Sådan gør du:
- Snit blomkålen i tynde skiver, brug en lang, skarp kniv. Flæk, udsten og skær avokadokødet i både og anret blomkål, avokado og rejer smukt. Pisk dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten, der drysses med persillekviste og nødder. Server retten med fuldkornsbrød.
- Energ i pr. person: 480 kcal., fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%.