-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Chili con carne med chokolade
Måske lyder det underligt for dig at komme chokolade i aftensmaden, men ikke når du først har smagt det. Chokoladen afrunder smagen i denne chili con carne
4 personer
Ingredienser
- 400 g okseklump i 3x3 cm tern
- 2 løg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 2 dl bouillon
- 2 spsk. koncentreret tomatpuré
- 1-2 tsk. finthakket frisk chili
- 15 g mørk chokolade
- 1 kanelstang
- 2 dl sultanas eller almindelige rosiner
- 2 tsk. chili spice mix fra Santa Maria serien
- Pynt: frisk koriander eller persille
- Tilbehør:
- Lunede mexicanske fuldkornstortillaer, cremefraiche 9% samt grønsagsfad med majs, peberfrugter, tomater, agurk og fintsnittet grøn salat
- Hak løgene. Varm olien op i en stegegryde. Brun kødet. Kom løgene i, og svits dem kort med.
- Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog op, og lad retten småsnurre under låg i ca. 1 ½ time til kødet er meget mørt. Fjern kanelstangen. Smag til med salt og peber.
- Pynt med koriander eller persille.