-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Hurtig chili sin carne
Hurtigt lavet af løg, chili, hvidløg, kanel, tomater, peberfrugter, bønner og kikærter og smukt serveret med frisk koriander og tortillachips.
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 hakkede fed hvidløg
- 1 udkernet, fintsnittet rød chili
- 2 spsk olivenolie
- 3 udkernede, groftskårne peberfrugter, f.eks. grøn og orange
- 2 dåser hakkede, flåede tomater, evt. øko
- 1 stang kanel
- 1 laurbærblad
- salt, friskkværnet peber
- 1 dåse afdryppede kidneybeans
- 1 dåse afdryppede kikærter
- 1 bdt koriander
- 1 dl dl skyr
- 50 g tortillachips.
Sådan gør du:
- Svits løg, hvidløg og chili i olie i en gryde eller stor sauterepande under omrøring.
- Bland peberfrugterne ved og svits dem med i et par minutter, inden tomaterne hældes over. Tilsæt kanelstang, laurbær samt salt og peber og lad det hele småsnurre 15-20 minutter. Vend kidneybeans og kikærter i, varm det hele godt igennem, check krydringen og servér med frisk koriander, skyr samt tortillachips.
- Energi pr. person: 690 kcal, fedt 24%, protein 21%, kulhydrat 55%.