-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lækker chokolademoussekage uden sukker
Sommerens søde sager kan også bages uden sukker. Vi har sødet denne med Sukrin, som fås i de fleste velassorterede supermarkeder eller i helsekosten. Chokolademoussekagen smager lige godt, om du serverer den iskold eller ved stuetemperatur.
1 kage til ca. 12 stk.
Ingredienser
Kagebund:
- 5 æggehvider
- 90 g Sukrin+
- 50 g sukkerfri chokolade
- 120 g fintmalede mandler
- 1 spsk. hvedemel (kan udelades, hvis du ikke tåler gluten)
- 1 1/2 tsk. bagepulver
Mousse:
- 5 æggeblommer
- 80 g sukrinmelis
- 1/2 tsk. vaniljepulver (ev. 1 tsk. vaniljesukker)
- 1 spsk. kakao
- 5 dl fløde
Pynt:
- 1 bakke jordbær
- lidt sukkerfri chokolade
- lidt sukkerfri chokolade
Sådan gør du:
- Kagebunden: Pisk æggehvider stive, og rør derefter Sukrin+ i. Hak chokoladen fint, og vend det i æggehviderne sammen med de fintmalede mandler, hvedemel og bagepulver.
- Læg bagepapir i bunden af en springform, og pensl med lidt smør langs kanterne. Hæld dejen i formen. Bag kagen i ovnen på midterste ovnrille ved 175 grader i 35-40 min. Afkøl kagen i formen.
- Tag kagen ud af formen, og fjern bagepapiret. Rengør springformen, og læg kagebunden tilbage i formen.
- Mousse: Pisk æggeplommer og sukrinmelis til en luftig æggesnaps. Bland kakao og vaniljepulver/-sukkeret sammen, og sigt det i æggeblandingen.
- Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i blandingen. Hæl blandingen over kagebunden og sæt den på køl.
- Riv lidt chokolade, og strø det over kagen, og pynt med jordbær, eller andre friske bær, samt citronmelisse.