Chokoladesnitter med hasselnødder
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Bagetid:
- 20 min.
- Fryse-egnet
- (16-20 stk)
- 150 g hasselnøddekerner
- 150 g smør
- 150 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 3 spsk kakao
- 100 g mørk chokolade
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rist nødderne i den varme ovn ca. 5 min. og gnid de brune skaller af i et rent viskestykke.
- Rør smør og sukker hvidt og rør æggene i ét ad gangen.
- Sigt mel og kakao sammen og rør det i dejen.
- Tilsæt grofthakket chokolade og de hele hasselnøddekerner.
- Bred dejen ud i en lille bradepande (18x26 cm) foret med bagepapir og bag kagen ca. 15 min. – den skal være lidt blød.
- Lad kagen afkøle på en rist og skær den i snitter, når den er afkølet.