Chokoladesnitter med hasselnødder

Chokoladesnitter med hasselnødder

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Bagetid:
  • 20 min.
  • Fryse-egnet
  • (16-20 stk)
  • 150 g hasselnøddekerner
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 3 spsk kakao
  • 100 g mørk chokolade

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rist nødderne i den varme ovn ca. 5 min. og gnid de brune skaller af i et rent viskestykke.
  3. Rør smør og sukker hvidt og rør æggene i ét ad gangen.
  4. Sigt mel og kakao sammen og rør det i dejen.
  5. Tilsæt grofthakket chokolade og de hele hasselnøddekerner.
  6. Bred dejen ud i en lille bradepande (18x26 cm) foret med bagepapir og bag kagen ca. 15 min. – den skal være lidt blød.
  7. Lad kagen afkøle på en rist og skær den i snitter, når den er afkølet.