
Citronpåskeæg med nougat
Lækre frisklavede citronpåskeæg med nougat.
12 stk.
Ingredienser
- Citronpåskeæg med nougat
- 400 g god ren marcipan
- 2 tsk. fintreven, usprøjtet citronskal
- 150 g blød nougat
- 200 g hvid chokolade
- gul levnedsmiddelfarve
- Ælt marcipanen med citronskal. Del marcipanen i 12 kugler. Tryk kuglerne ud til cirkler.
- Del nougaten i 12 stykker, og form dem i æggefacon. Læg nougaten på marcipanstykkerne, og fold marcipanen omkring. Form dem til æg. Stil dem tildækket i køleskabet 1 times tid.
- Hak og smelt ⅔ af den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad. Rør resten af den hvide chokolade i, til den er smeltet.
- Farv chokoladen lysegul med levnedsmiddelfarve. Hold et æg ad gangen ind over chokoladen f.eks. på en gaffel.
- Overhæld den med chokolade. Læg dem på bagepapir, og lad chokoladen stivne.
Her er påskens fineste lagkager
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee