Citronsandkage

Citronsandkage

(Ca. 12 skiver)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: ca. 1 time
  • Fryse-egnet
  • 200 g smør (blødt)
  • 200 g sukker
  • 1 citron (fintrevet skal)
  • 3 store æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl mælk

  1. Pensl en sandkageformmed lidt af det blødesmør.
  2. Rør smør og sukkerhvidt og skummende. Tilsætcitronskal og et ægad gangen under omrøring.Bland mel med bagepulver.
  3. Sigt blandingenigennem en si og venddet i dejen. Rør forsigtigtmælk i og fyld dejen iformen.
  4. Bag citronsandkageni ca. 1 time ved 175grader.
  5. Kagen er bagt,når der ikke er rå dej påen træstikker, der stikkesned i midten af kagen.
  6. Lad kagen afkøle, før denskæres i skiver.