Citronsandkage
(Ca. 12 skiver)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: ca. 1 time
- Fryse-egnet
- 200 g smør (blødt)
- 200 g sukker
- 1 citron (fintrevet skal)
- 3 store æg
- 200 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 dl mælk
- Pensl en sandkageformmed lidt af det blødesmør.
- Rør smør og sukkerhvidt og skummende. Tilsætcitronskal og et ægad gangen under omrøring.Bland mel med bagepulver.
- Sigt blandingenigennem en si og venddet i dejen. Rør forsigtigtmælk i og fyld dejen iformen.
- Bag citronsandkageni ca. 1 time ved 175grader.
- Kagen er bagt,når der ikke er rå dej påen træstikker, der stikkesned i midten af kagen.
- Lad kagen afkøle, før denskæres i skiver.