-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Lækre forårscookies med pistacienødder
En stor sprød småkage er dejlig til en kop kaffe eller te. Er man heldig, kan det være en af årets første dage, hvor man kan være udendørs og nyde forårsvejret. Her får du opskriften på lækre cookies med hvid chokolade og pistacienødder. Se hvordan, du bager de lækre cookies her:
Ca. 15 cookies
Total:42 minutter
Arbejdstid:30 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 150 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 125 g smør
- 200 g sukker
- 1 æg
- 75 g pistacienøddekerner, groft hakkede
- 100 g hvid chokolade, hakket
Sådan bager du cookies med pistacienødder
- Bland mel og bagepulver. Smuldr med smør evt. i en foodprocessor, til det ligner revet ost. Tilsæt sukker, og rør derefter et sammenpisket æg i. Tilsæt pistacienødder og hakket hvid chokolade.
- Kom bagepapir på 2 bageplader. Tril kugler af dejen, og sæt dem med god afstand på bagepapiret – kuglerne flyder ud, når de bliver bagt.
- Bag cookies i 10-12 min. i en 175 grader varm ovn, til kagerne er brune i kanten. Lad dem køle af på pladen i 5-10 min., til de er faste, og læg der derefter over på en bagerist.
10 lækre crumbles
-
Blomme crumble med hasselnødder
-
Pære-hindbær-crumble med mandler
-
Æble-brombær-crumble
-
Skøn crumble med blommer, pærer & makroner
-
Crumblecake med solbær og hindbær
-
Nem rabarbercrumble med marcipan
-
Æblecrumble med vanilje
-
Nem dessert: Frugtcrumble med flødeskum
-
Blommecrumble
-
Nem crumble med kokos & blomme