Coppa di parma og skagenskinke Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina RepstockFoto: ALT for damerne Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina RepstockFoto: ALT for damerne Opskrift Opskrift ALT for damerne ALT for damerne 31. Mar 2010 - 15:41 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post 4 Print Ingredienser 500 g Coppa di Parma i tynde skiver500 g Skagenskinke i tynde skiver Sådan gør du Anret skinkerne på et fad og server sammen med et lækkert brød. ✕ tapas svin parmaskinke opskrift mad italiensk mad alt-for-damerne Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Morten Papes mor ringede grædende efter at have læst 'Planen' – så sagde hun noget, der overraskede ham
Da Molly blev forældreløs som seksårig, flyttede hun hjem til sin moster: ”Jeg skifter imellem at kalde hende mor og moster”
Tine Høeg: "Jeg taler aldrig dårligt om min egen krop – og tænker faktisk heller ikke dårligt om den længere"