Cremet ærtesuppe med cashewnødder

Cremet ærtesuppe med cashewnødder

Ærter indeholder både A, C og B1 vitamin samt kalium, jern og fosfor. Samtidig er ærter rige på kostfibre. Cashewnødder giver ikke bare suppen en cremet konsistens. Nødden har også en optimal fedtsyresammensætning.

2

Ingredienser

  • 3 dl frosne ærter
  • 2 dl mælk
  • 10 cashewnødder
  • 3 spsk olie
  • salt
  • peber.

Sådan laver du ærtesuppe:

  1. Hæld lidt kogende vand over ærterne og vent et par minutter til de er tøet op. Varm mælken i en gryde og tag den af varmen lige inden kogepunktet.
  2. Blend derefter ærterne med mælk, olie og cashewnødder. Smag til med salt og peber, og servér med det samme, så suppen bevarer sin smukke, grønne farve.
  3. Prøv også græskarsuppe med æble, vanilje og karry
  4. Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/