-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Cremet selleri-kartoffel-suppe
Næringsindhold
- Energi pr. person:450 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:14 %
- Kulhydrat:67 %
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 knuste fed hvidløg
- 2 tsk olivenolie
- 2 store bagekartofler i tern
- 1 selleriknold i tern
- 1 tsk spidskommen
- 7½-1 liter grøntbouillon
- 2 dl fløde 9 % gerne mere
- salt, friskkværnet peber
- citronsaft.
- Servering:
- 75g røget laks i små, tynde skiver.
- 1 bdt dild
- 4 ristede skiver rugbrød.
Sådan gør du
- Sautér løg og hvidløg kort i varm olie, før kartoffel- og selleritern tilsættes sammen med spidskommen og svitses i 2-3 minutter.
- Hæld grøntbouillon ved, og lad det hele snurre under låg, til kartofler og selleri er møre.
- Blend suppen med fløde, salt, peber og rundhåndet citronsaft samt evt. yderligere spidskommen og spæd med bouillon til ønsket konsistens.
- Anret suppen i skåle med små stykker røget laks samt dildkviste og servér med ristet rugbrød.