-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Drænet yoghurt med bær, lakrids og honning
En supernem, sund, men ikke desto mindre vidunderlig dessert, som både kan afsluttet et godt måltid eller spises som morgenmad eller på brunchbordet.
4
Ingredienser
- 50 g mandelsplitter
- 1 liter drænet yoghurt 2 % (250 g pr person)
- friske hindbær, jordbær eller blåbær efter smag og sæson.
- lufttørret lakridspulver, f.eks. fra Johan Bülow eller Panduro Hobby
- flydende honning efter smag.
Sådan laver du drænet yoghurt med bær, lakrids og honning
- Rist mandelsplitterne i en 180 grader varm ovn i ca. 6 min til de er gyldne og begynder at dufte. Lad dem køle helt af. Fordel yoghurten i fire glas og bred bærrene ud over. Top med et drys lakridspulver, flydende honning og evt. ristede mandelsplitter.
- Tip: Erstat evt. yoghurt med skyr eller fromage frais, hvis du vil have en kalorielet, men stadig cremet variant.
- Se også opskrift på: Chocolate chip cookies