salat

Eksotisk rejesalat

Prøv den – den er skøn.

4

Ingredienser

  • 400 g store tigerrejer
  • ganske lidt olie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • ¼-½ tsk knust chili (sambal oelek)
  • 2-3 fennikelknolde
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 lille glas kapers
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamico
  • salt, peber
  • rucola
  • 300 g groft brød.

Sådan gør du:

  1. Lynsteg rejerne 2-3 minutter i olie, krydr med knust hvidløg og chili og sæt dem til afkøling. Snit fennikelknoldene og forårsløgene fint. Vend rejer, fennikel, forårsløg og kapers i en marinade af olie, balsamico, salt og peber. Drys med rucola og servér med brød.
  2. Energi pr. person: 338 kcal, fedt 17%, protein 32%, kulhydrat 51%.