Eksotisk rejesalat
Prøv den – den er skøn.
4
Ingredienser
- 400 g store tigerrejer
- ganske lidt olie til stegning
- 1 fed hvidløg
- ¼-½ tsk knust chili (sambal oelek)
- 2-3 fennikelknolde
- 1 bdt. forårsløg
- 1 lille glas kapers
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvid balsamico
- salt, peber
- rucola
- 300 g groft brød.
Sådan gør du:
- Lynsteg rejerne 2-3 minutter i olie, krydr med knust hvidløg og chili og sæt dem til afkøling. Snit fennikelknoldene og forårsløgene fint. Vend rejer, fennikel, forårsløg og kapers i en marinade af olie, balsamico, salt og peber. Drys med rucola og servér med brød.
- Energi pr. person: 338 kcal, fedt 17%, protein 32%, kulhydrat 51%.