
Bagt fisk med porrer
Fisk og estragon er altid en god alliance, og denne ret er superlet at lave.
4
Ingredienser
- 8 små fileter af rødfisk eller rød snapper (ca. 500 g)
- 1 spsk olie
- salt, peber
- 1-2 spsk fintskåret estragon
- 1 bdt. porrer
- 1 dl velafdryppede kapers
- olie til stegning
- Tilbehør:
- 200 g sorte ris
- 2-3 lime
Sådan gør du:
- Pensl fiskefileter med lidt olie, drys salt, peber og estragon på og læg dem på en plade med bagepapir.
- Snit porrerne i 10-12 cm lange stykker − skær dem igennem på langs. Læg dem på bagepladen, drys salt og peber på og pensl dem med den resterende olie.
- Bag fisk og porrer ved 200-225° i 15-20 min. Hold øje med fisken, om den er færdig og skal tages ud lidt før.
- Anret fisken på porrerne. Dryp kapers af i køkkenrulle og steg dem gyldne og sprøde i lidt olie, før de drysses over fisken, der serveres med sorte ris og lime.
- Energi pr. person: 470 kcal, fedt 20%, protein 40%, kulhydrat 40%